Topp- & Balansfoder 

Toppfoder

Oavsett vilket mål du har med din produktion eller vilket utfodringssystem du valt har vi fodret som gör att du når de resultat du tänkt dig.

>> Läs mer om våra toppfoder. 


Balansfoder

Foder för jämn och effektiv utfodring i mixervagnar. Balans är Svenska Foders samlingsnamn för foder, speciellt anpassade för mixervagnar. Väljer du ett Balansfoder får du ett foder i form av pelletskross som blandar sig väl i mixen. Man har visat att en jämn utfodring från dag till dag har ett starkt samband med en hög fodereffektivitet. Uppvägning och blandning är ett av de viktigaste momenten på en gård idag och grundläggande för att uppnå en jämn mix. Ju fler råvaror som ska vägas upp, ju mer ökar risken för att blandningen ska variera från dag till dag. Vi har flera olika Balansfoder att välja mellan så att du kan arbeta med ett, istället för flera olika, fodermedel till din mix.


Gotlands Balans

Gotlands Balans produceras på Fole Kvarn och lanseras under hösten 2017. Det är framtaget för att passa dig som behöver ett protein- och energirikt kraftfoder i din mix. Råvarusammansättning med protein flera proteinråvaror och tillsatt fett av hög kvalitet.

>>Läs mer om Balansfoder.

Läs mer...

>>Samlade näringsdeklarationer Svenska Foder

>>Fole Kvarns kraftfodersortiment 


 

Fole Kvarn AB

Fole Ryftes 905
621 75 Visby
Telefon 0498-47 34 10

Alla kontaktuppgifter